plug-in space (2013)

2013-12-10 16.32.48 copy

Architecture Core Studio 1
Studio 5 (Andres Sevtsuk)
Fall 2013

In an interstitial space, this design aims to seamlessly integrate an exhibition space and performance theatre through an interlocking of two building forms. Maximizing views towards the east-west direction, the theatre stage features the sunset as its backdrop. Daylighting is welcomed into the exhibition and seminar spaces through bay windows and a ‘lifted roof’, overlooking the courtyard landscape.

0_viewfrombreadyard.dwg-01 0_frontelevation.dwg-01 0_circulation.dwg-01

4THSTOREY.dwg-01

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s