bloks (2013)

untitled.31

Architecture Science and Technology (Stefan Schaefer)
Team Project (Team)
Fall 2013

A student residential project consisting of shipping containers as the main building element, it is to house 130 students. The structure is intended to be the carrier support for the containers as flexible “drawers” – being substituted every 10 or 12 years. In our design, we wanted students to have their personal space, that also connects to communal space, resulting in a basic module of two containers displaced from each other.

new1 mid1.35 untitled.22

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s